سفارش تبلیغ
صبا ویژن

95/11/27
6:7 صبح

مقاله گزارش یک مورد لارنگومالاسی شدید، اختلال بلع و ریفلاکس گاست

بدست ali در دسته

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله گزارش یک مورد لارنگومالاسی شدید، اختلال بلع و ریفلاکس گاستروازوفاژ در نوزاد دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله گزارش یک مورد لارنگومالاسی شدید، اختلال بلع و ریفلاکس گاستروازوفاژ در نوزاد کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله گزارش یک مورد لارنگومالاسی شدید، اختلال بلع و ریفلاکس گاستروازوفاژ در نوزاد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله گزارش یک مورد لارنگومالاسی شدید، اختلال بلع و ریفلاکس گاستروازوفاژ در نوزاد :

مقاله گزارش یک مورد لارنگومالاسی شدید، اختلال بلع و ریفلاکس گاستروازوفاژ در نوزاد که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان 1389 در مجله دانشگاه علوم پزشکی گیلان از صفحه 83 تا 87 منتشر شده است.
نام: گزارش یک مورد لارنگومالاسی شدید، اختلال بلع و ریفلاکس گاستروازوفاژ در نوزاد
این مقاله دارای 5 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اختلالات بلع
مقاله رفلوی معده به مری
مقاله لارنگومالاسی
مقاله نوزاد

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: لارنگومالاسی شایع ترین علت استریدور در نوزادان از بین مالاسی راه های هوایی است که می تواند همراه با ریفلاکس گاستروازوفاژ باشد. از طرفی تاکنون موارد معدودی از اختلال بلع در نوزادانی که بیماری زمینه ای ندارند، گزارش شده که بعضاً همراه با لارنگومالاسی و ریفلاکس هم بوده است. هر سه این اختلال ها می توانند سبب بروز FTT و بستری مکرر نوزاد و شیرخوار شود. درمان بموقع سبب کاهش عوارض در بیماری می شود. در این مقاله یک نوزاد دچار لارنگومالاسی شدید و اختلال بلع با ریفلاکس را که نیاز به مداخله جراح پیدا کرد، معرفی می کنیم تا توجه پزشکان را به سیر بالینی این اختلال ها از لحظه تولد تا ترخیص جلب کنیم.
معرفی مورد: بیمار نوزاد پسر ترم حاصل زایمان طبیعی و بدون مشکل خاص طی دوران جنینی از پدر و مادر غیر منسوب بود که با وزن تولد 3100 گرم و آپگار مناسب بدنیا آمد که پس از تولد در اتاق زایمان دچار استریدور خفیف دمی و رترکشن زیردنده و بالای استرنوم شده، به بخش مراقبت ویژه نوزادان منتقل شد. با انتوباسیون علایم وی بهتر شد سپس، چندین بار طی 25 ماه اول تولد انتوبه شد. وی به طور مکرر دچار پنومونی می شد که سرانجام با درمان ریفلاکس وضعیت ریه اش بهبود یافت. به دلیل ناتوانی در بلع، شیر گاواژ می شد ولی به رغم دریافت کالری کافی دچار FTT هم شد. در 25 ماهگی با تراکئوستومی وضعیت تنفسی وی بهبود یافت و در 3 ماهگی گاستروستومی شد. در 100 روزگی با حال عمومی خوب مرخص شد. زمان گزارش 10 ماهه و با وزن 9 کیلوگرم بود.
نتیجه گیری: اگرچه بعید است که لارنگومالاسی از بدو تولد علامت دار شود ولی باید همواره آن را به عنوان یک علت احتمالی دیسترس تنفسی از اتاق زایمان مد نظر داشت. گزارش دیسترس تنفسی از بدو تولد به همراه استریدور، ناتوانی در بلع شیر، پنومونی مکرر و FTT در نوزاد بدون بیماری زمینه ای، باید شک پزشک را به وجود همزمان اختلال بلع و لارنگومالاسی برانگیزاند که هر دوی این اختلال ها می تواند همراه ریفلاکس گاسترو ازوفاژ هم باشد. در صورت پاسخ ندادن به درمان طبی و مورد انتظار، نیاز به مداخله جراحی وجود خواهد داشت.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید